हीर बनेगी Heer Banegi Lyrics – Gold E Gill


Heer Banegi Lyrics In Hindi

जान मांग लेगी जहां छोड़ देंगे
तेरे ख़ातिर या दुनिया तमाम छोड़ देंगे
सूरज की गर्मी ते भी फूल झड़ेंगे
चंद तारे तन्ने पान ताण्यी लड़ेंगे

तू मेरे हाथों की लकीर बनेगी
बेयाह तेरा मेरा होना तू ए हीर बनेगी
मेरा रब राम अल्लाह तू ए पीर बनेगी
बेयाह तेरा मेरा होना तू ए हीर बनेगी

तेरी आख्यां में जाने सारी ख़ुशी देखनी
मन्ने जन्नत भी पैरां में तेरे टेकनी
मरना भी तेरी गेल मन्ने जीना संग तेरे
तेरे गेल पूरे करने है ख़्वाब जो भी मेरे

तू बस तू मेरी तक़दीर बनेगी
बेयाह तेरा मेरा होना तू ए हीर बनेगी
मेरा रब राम अल्लाह तू ए पीर बनेगी
बेयाह तेरा मेरा होना तू ए हीर बनेगी

तन्ने देख के मिले जो वो सुकून चाउं मैं
संझ तक भी ना बिन तेरे जी पाउं मैं

बना के ने ताबीज़ मन्ने गेल रखिए
करूँ ग़लती कोई तो तू बेशक डांटिए
दिल मेरे में तेरी ही तस्वीर बनेगी

बेयाह तेरा मेरा होना तू ए

हीर बनेगी
मेरा रब राम अल्लाह तू ए पीर बनेगी
बेयाह तेरा मेरा होना तू ए हीर बनेगी।

Heer Banegi Song Lyrics In English

Jaan Mang Legi Jahan Chhod Denge
Tere Khatir Ya Duniya Tamam Chhod Denge
Suraj Ki Garmi Te Bhi Phool Jhadenge
Chand Taare Tanne Paan Taanyi Ladenge

Tu Mere Hathan Ki Lakeer Banegi
Beyah Tera Mera Hona Tu Ae Heer Banegi
Mera Rab Ram Allah Tu Ae Peer Banegi
Beyah Tera Mera Hona Tu Ae Heer Banegi

Teri Akhyan Mein Jaane Sari Khushi Dekhni
Manne Jannat Bhi Pairan Mein Tere Tekni
Marna Bhi Teri Gel Manne Jeena Sang Tere
Tere Gel Purey Karne Hai Khawab Jo Bhi Mere

Tu Bas Tu Meri Taqdeer Banegi
Beyah Tera Mera Hona Tu Ae Heer Banegi
Mera Rab Ram Allah Tu Ae Peer Banegi
Beyah Tera Mera Hona Tu Ae Heer Banegi

Tanne Dekh Ke Miley Jo Wo Sukoon Chau Main
Sanjh Tak Bhi Na Bin Tere Jee Pau Main

Bana Ke Ne Tabiz Manne Gel Rakhiye
Karu Galti Koi To Tu Beshak Daantiye
Dil Mere Mein Teri Hi Tasveer Banegi

Beyah Tera Mera Hona Tu Ae Heer Banegi
Mera Rab Ram Allah Tu Ae Peer Banegi
Beyah Tera Mera Hona Tu Ae Heer Banegi.

Leave a Comment